Autor |
Zpráva |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1370 Bydliště: Levoča, SVK
|
 Re: Prodigy - Live Downloads
Sháním poslouchatelnou kvalitu beta verze No Good z roku 93. Nemáte někdo, nebo nemůžete mi doporučit nějaký livko? Jde mi konkrétně o tuto beta verzi, co hráli např. ve Swansea 93' (track začíná v 32:45) https://www.youtube.com/watch?v=5U6msK71GBc
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
03 úno 2019, 21:04 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
podívám se doma do toho bordelu co mám třeba něco vyštrachám, ale nevím nevím jestli je někde nějaká lepší kvalita než právě Swansea 93
_________________ I have no words... Fuckin death
|
11 úno 2019, 16:15 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
no hele tak to vypadá, že swansea je asi jedinej záznam NG beta teda aspoň co jsem pohledal doma a v rychlosti na webu. Já mám ze swansea nějakej remaster na PC poslouchatelny v pohodě, na sluchátkách jsem to nezkoušel, má to nějakých 135MB jedna mp3 celej koncert. Jinak je ještě možny že nějaká beta byla v athénách ale to si fakt nepamatuju, myslím tím ten koncert kde hrál nějakej neznámej track ale to DVD vůbec nemám páru kde je ale někde tady v tom je ještě můj link na stažení celýho DVD kterej je funkční, ale fakt si nepamatuju jestli tam jela beta nebo už "final" NG: http://www.brainkiller.it/forum/viewtop ... =18&t=8478
|
11 úno 2019, 23:27 |
|
 |
milhauz
General
|
Díky za investigaci  Zkusím stáhnout to z BK, tam je stejně k nalezení nejvíc materiálů. Zkusil bys mi pls ještě někam nasdílet to Swansea? Já to mám, ale je to stáhlý z youtubu, tak možná budeš mít lepší kvalitu. Není divu, ale zároveň je hrozná škoda, že to není víc záznamů z těchhle starých koncertů. Jak jsem psal v topicu vysněné setlist, tahle éra 93-95, do doby, než začli hrát věci z budoucího FOTLu, je asi moje nejoblíbenější.
|
15 úno 2019, 07:28 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
jo jestli večer neumřu tak ti to sem nahodím, nebo přes víkend
|
15 úno 2019, 09:55 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
tak tady to máš: https://mega.nz/#!uld2VApQ!vz1s5CMY8jn5 ... BbHfXrDLJ0nevím jestli je to nej kvalita co se dá sehnat, nedivil bych se kdyby to někde kolovalo i ve FLAC ale to už bude asi docela blbě k sehnání
|
17 úno 2019, 13:33 |
|
 |
milhauz
General
|
Dík lukuc. Zatím jsem se dostal jen k tomu, že jsem stáhl Swansea z tvýho linku. Snad o víkendu budu mít čas trochu pohledat a prošmejdit hlavně BK forum.
|
21 úno 2019, 11:33 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
jo není zač  kdybys měl nějaky další věci co bys chtěl tak nahoď mám toho moře, ale už ani pořádně nevím co  při hledání jsem zjistil že třeba swansea mám na disku asi 3x nebo 4x  a vzhledem k tomu že toto cely mám ještě zazálohovany na disku mimo PC tak vlastně 6x nebo 8x 
|
21 úno 2019, 13:52 |
|
 |
|