The Prodigy CZ & SK Forum
Nejste přihlášen(a)
Sólo gig v hale Torwar v hlavnim městě Polska.
neni to zrovna za hranicema, je bývá zvykem, ale hádám, že letos těch příležitostí jako loni zase tolik nebude
Je to v sobotu, jezdi tam přímej vlak až z Prahy (přes Olomouc, Ostravu). Cena zpáteční jízdenky z Prahy by vyšla na osobu podle webu tak na 1,500 Kč (+- 1,500 Kč hehe).
v hale se pořádají koncerty pro 5-8000 lidí:
dobra novinka...pokud v nejblizsi dobe okolo, nebude jeste neco lepsiho, tak bych to nejspis videl na vejlet do oblibeneho Polska ![]()
Novinka dobrá, ale jesli to bude opravdu 22.5. tak této výpravy se na 99% nezúčastním protože 22.5. mám 1. kolo extraligy v atletice.
kua tak to vypadá dobře, asi pojedu...
No tak vzhledem k novýmu zjištění že 1.kolo extraligy mám v Ostravě tak tu svitla jistá naděje že bych to mohl stihnout ... záleží ovšem na tom kdy začne koncert... jestli jak bývalo zvykem dřív...kolem půlnoci tak bych to mohl stíhat, měl bych příjezd kolem půl desáté do waršavy a nemělo by to být zas tak daleko od nádraží
Takže vše bude tak nějak záležet na tom kdy budu startovat a kdy začne gig
take bych rada jela...
tickety jsou už v prodeji ; lupeny na plac se prodávaj za v přepočtu asi 800 Kč
https://shop.ticketpro.pl/en/Event/Deta … he-prodigy
super, jak si je můžu koupit? ![]()
no moc se v nejakem polskem placeni nevyznam.. PayPal nemam... jestli budeš Adame objednávat mohl bys mi taky objednat? Peníze ti pošlu předem na účet i s poštovným, za které mi pak pošleš lístek do Plzně
Šlo by to?
ehmmm... Prosim ja bych se take o jeden listek rada prihlasila,penize poslu bud na ucet a nebo predavku pojmeme jako duvod, proc jit do hospody ![]()
sry, že sem se chvíli neozýval... jasně neni problém koupit lupen i ostatnim. Vlastní sem si koupil ještě dřív než ste se ozvali, takže zatim se mi doma válí jen jeden, ale dneska objednám tedy další pro Vás tři ![]()
EDIT: Doprčic
Bohužel se nebudu schopnej týhle výpravy zůčastnit. Takže to je už druhý polsko, který prošvihnu. V tomhle termínu už ale mám dohodnuto s kolegama z práce, že jedem na vodu a nejde to zrušit.
Adame, ty už jsi objednal ten můj ticket ? Pokud jo, myslíš, že ho v klidu udáš?
kurna škoda jel bych ale tetka nejsou penízky
Já myslím, že udat jej nebude určitě problém...
navíc třeba já ticket pro sebe zatím určitě neobjednávám protože u mě je to tak 50% že pojedu
není to fesťák takže počítám že tickety prostě někdy dojdou...
jesli nepojedu tak je to pro mě taky druhy prošvihnuty polsko
Radecheck napsal(a):
EDIT: Doprčic
Bohužel se nebudu schopnej týhle výpravy zůčastnit. Takže to je už druhý polsko, který prošvihnu. V tomhle termínu už ale mám dohodnuto s kolegama z práce, že jedem na vodu a nejde to zrušit.
Adame, ty už jsi objednal ten můj ticket ? Pokud jo, myslíš, že ho v klidu udáš?
néééééééééééééé ![]()
ja uz si vzal preventivne dovolenou, takze s listkem kdyztak ke mne ![]()
seres me Radechecku.... ale aspon te stahnu v poctu gigu o jeden ![]()
Editoval TonyXX (2010-03-02 15:35:08)
Aloha všem. Můžu se zeptat jak to funguje s koupi lísků? PayPal mám, ale zajímalo by mě, jak je to pak s doručením. Díky moc za info :-)
je potřeba si založit účet na polskym ticketpro, kde vyplníš i adresu.. při objednání lístku zvolíš způsob platby, ale paypal mi tam nešel, když sem jim chtěl zaplatit. Takže můžem online kartou, jde snad i dobírka... lupeny mi došly tak po 5 dnech po objednání.
Já si lupeny kupuju zítra v polském Těšíně mám to kousek naštěstí. ![]()
Adame já pojedu určitě do Polska i na Rock for People
do 14ti dnů ti dám vědet ohledně dalšího lístku - na 75% pojedu s někým z Plzně, kde se na Vás v Praze napojíme a převezmeme lístky
Díky za objednání ![]()