https://youtu.be/u7v7gU32WsE Na yt jsem nasel video z nejake mtv show z devadesatek, pri ktere vzdy hrala nejaka znama kapela a do toho byla modni prehlidka celkem ulet videt jak se tam promenaduji modelky a dotoho keith skace do lidi xd
25 bře 2019, 22:21
Adamicz
Site Admin
Re: Něco pro pobavení...
Jo,to je docela známá záležitost. Myslím, že Liam toho, spolu se svým support DJingem pro Madonnu, nejvíc litoval, pokud jde o hraní naživo
27 bře 2019, 23:39
MichalO
Warrant Officer
Poslouchám českou kapelu Rave model (1992) a jejich track "Elektrickej proud Part 1" by klidně mohl být na "No tourist"
Bohužel na youtube to nemá úplně dobrý zvuk, tak doporučuju jejich album stáhnout z uložto Btw - to album samotné vůbec není špatné (texty a vokály dneska samozřejmě působí trochu úsměvně). https://www.discogs.com/Rave-Model-Elek ... ter/411691
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
15 čer 2019, 21:31
lukuc
Site Admin
ad Rave Model - no stáhl jsem, pustil jsem. Půl tracků dobrá, půl totál o ničem. U těch dobrých bych dal rap pryč protože to je něco strašnýho. No a ty mi po tom odebrání rapu příjdou ve většině případů jako totální vykrádačka. Ale pozor ne ve špatným slova smyslu! Nejsem si totiž u nich jistej jestli je to totální vykrádačka někoho světově známějšího, nebo naopak jestli někdo světově známější vykradl je vzhledem k datu vydání Zajímavé na poslechnutí, ale dlouhodobě se u mě neudrží už jen kvůli tomu rapu
_________________ I have no words... Fuckin death
16 čer 2019, 12:55
lukuc
Site Admin
Se takhle dívám na film Loupež ve velkém stylu (Going in Style - 2017) a najednou
_________________ I have no words... Fuckin death
23 zář 2019, 22:20
MichalO
Warrant Officer
Včera jsem vůbec poprvé narazil na to, že druh kraba z obalu TFOTL je "halloween crab".
Tak jsem googlil a v obrázcích na mě brzo vyskočil ten ikonický obrázek, resp. jeho varianty.
Tak si dejte do google images vyhledat "Konrad Wothe crab" a uvidíte (je to opravdu ten fotograf, je uveden i na obalu desky)
Zdál se mi sen. Vím, že to sem nepatří, ale mě to pobavilo. Zdál se mi sen, že jsem v backstage mluvil s B-realem ze Cypress Hill a on mi řekl, že jsem nacista a pak balil špeka a říká mi, že si mám dát s ním. Toď bylo celé. Jen je sranda taky v tom, že jsme mluvili spolu Španělsky . Lokos
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru