Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 pro 2023, 11:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Další
 Vaše sbírka Prodigy originálních CD 
Autor Zpráva
General

Příspěvek Re: Vaše sbírka Prodigy originálních CD
emp shop jsou šílenci. Bombardujou Tě pak e-mailama. Denně i několik. Musel jsem si je hodit do spamu. Moc nemám rád tenhle přístup. A to jsem si zatrhl při objednávání, že nechci od nich dostávat tyhle typy e-mailů. Před časem jsem si tam objednal tričko a boty.

24 srp 2019, 21:12
Warrant Officer

Jo, to máš pravdu s tím spamem :)

26 srp 2019, 11:07
Site Admin

Dostala se mi do spárů taková libůstka :twisted:
Maxim - Scheming shape card CD single
https://www.discogs.com/Maxim-Scheming/release/1043697
Obrázek

20 říj 2019, 19:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
General

Nějak tomu nerozumím :D. To je jako nosič ve tvaru karty, na kterém je regulérní hudební záznam přehratelný v klasických přehrávačích? Jako tohle je úplně mimo!!!! :D :D :D v dobrém slova smyslu!

21 říj 2019, 17:19
General

Je to fakt vostrý :) Už jsem viděl všemožně shapované CDs, ale takhle ještě ne. Lukuc jak ses k tomu vlastně dostal?

22 říj 2019, 06:30
Site Admin

Jo je to normál CD jen není kulatý, občas s tím mívají problém některy CD/DVD mechaniky, protože to může trochu vibrovat, když to není přesně kulaty.
Já o tomto promo singlu vím už moře let. Ale sehnat to je docela o haluzi. Je to vlastně to CD, k tomu jedna hrací karta a je to ještě jen v takové té foliové pošetce na maly CD.
Já to koupil na ebay narazil jsem onehdá na týpka co vypadá že postupně rozprodává svou sbírku.
Jinak na ebay je momentálně ještě jeden kousek za celkem běžnou cenu za toto a to 150 liber, takže kolem 4500Kč.
https://www.ebay.com/itm/323797735079
Já to vyhrál v aukci a vyšlo mě to na nějakých asi 1700 nebo 1800Kč včetně pošty z englandu což je za tohle řek bych aktuálně ještě celkem dobrá cena.
Ono se to často dá sehnat levněji, ale když se to někde objeví tak je to hned pryč.

A teď se dívám že je možné koupit cca za 1300Kč vč. pošty Invaders Must Die ten celej box (5xvinyl, 2xCD a DVD) to je solidní cena na to že je to ještě nerozbaleny https://www.ebay.com/itm/123895318469

22 říj 2019, 09:54
General

Kurva ty tady hážeš sumy jak kdyby to nebylo nic :D Co děláš za prácu, nejseš nějaké akcionář? Nebereš dividendy? :D Jako nechcu říct, že se máme zle, ale 150 liber, ale ani těch cca 70eur, co si dal ty, bych asi za žádný nosič nedal. Ani za Prodigy. Můj strop je tak 20-30 eur (když samozřejmě neberu v úvahu nějaký ty bundly, tam beru, že jsou dražší). Ale chápu, že u tebe další každý rozšíření sbírky znamená tyhle peníze, když už máš skoro všecko :)

24 říj 2019, 06:48
Site Admin

No jak bych to, kéž by :D .. akcionář nejsem, dividendy taky neberu, v práci to žádnej extra zázrak taky není, ale je to o tom, že běhám, takže volnýho času je zero zero lejno. Rodinu ani dítě nemám, běžecky vybavení si defakto téměř nemusím kupovat, většinu mám buď ještě z reprezentace, nebo někde vyhrany nějaky poukázky apod., hadry na normální nošení taky skoro nekupuju, triček a podobnýho mám doma moře. Doteď jsem třeba ještě neměl na sobě tričko z Brixtonu 2012.
V reálu jsem buď v práci nebo na tréninku, takže to u mě vypadá PO-PÁ ráno do práce a po tréninku dorazím domů třeba v 9 nebo půl 10 večer. Víkendy závody, nebo max nějakej malej výlet po okolí nebo jdu lítat s dronem pokud nejsem smrtelně unavenej.
Z toho vyplývá, že kromě žrádla a nějakých základních věcí pro život toho moc neutratím. Takže když pak na něco takovýho narazím a mám o to zájem a je to za relativně únosnou cenu, tak to prostě koupím. Bylo to v aukci a měl jsem tam nahozenou max částku tuším 86liber. Což by vycházelo tuším do cca 3000 včetně pošty. Nejdražší u mě zatím z medii vychází pořád Spitfire :) dražší byla jen ta plastika hlavy MFTJG.
A vzhledem k tomu co už doma ve sbírce mám, tak o co zájem mám se do 20-30€ nevleze nic :)

24 říj 2019, 10:13
Warrant Officer

Máte někdo komplet singly na vinylu?
Resp. neprodáte někdo singly z období MFTJG?
No good, Voodoo people, Poison?

23 zář 2020, 08:43
General

Na vinylu máme jen singl No Good a One Love, ale sorry, určitě neprodáme :oops: Zkus discogs, nebo podobný weby, jsem si jistej, že tam ještě nějaký na prodej budou...

Jinak nedávno se nám na potulkách světem v Košicích podařilo v jednom úplně zapadlým obchodě s muzikou (jako po výbuchu bomby to tam vypadalo, úplná nádhera) objevit MFTJG na kazetě. Jako nový, za luxusní cenu 15 eur. Hned sem po ní chňapl jak hladovej po chlebu :D Taky tam měl borec singl Breathe vydanej v roce 96 českým vydavatelstvím, což mě přišlo zajímavý, takže jsme taky vzali :) https://www.discogs.com/Prodigy-Breathe/release/4400742

Pak tam měl ještě spoustu zajímavýho merchu, tak jsme koupili pár odznaků Prodigy, pak něco od SOAD, přívěsky, x věcí od HIM... našli jsme tam taky pár zajímavých singlů, no nechali jsme tam snad v přepočtu snad 3 tácy :D Tak z nás měl borec (víc 40 letej zarostlej rocker) velký Vánoce :D Jako respekt před tím borcem, asi taky hodně zažil, měl tam povyvěšovaný fotky, kde byl společně s Diem, Aerosmith a podobnýma lidma/kapelama...

Mám rád takový zážitky :)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

24 zář 2020, 10:22
Warrant Officer

Ty jo, super ta kazeta. Dobrý úlovek!
Já mám taky kazetu MFTJG - vlastně to byla úplně první věc, co jsem si kdy od Prodigy koupil.
Ale ta kazeta uvnitř měla jiný design.

Každopádně jsem si teď znova koupil MFTJG na CD - protože je krásně levný (197Kč)
https://www.bontonland.cz/prodigy-music ... eneration/
Experience za 188Kč
https://www.bontonland.cz/prodigy-experience/

A u toho MFTJG je pořád v bookletu ten objednávací list s tehdejším merchem :)

24 zář 2020, 12:18
General

Na Prodigy storu je právě výprodej "huge sale" . Sranda, že na facebooku lákajou na batoh nebo čepicu, ale ve storu to není :D I když to možná postihlo podobné osud jako to, co jsem chtěl já - dělal jsem si zálusk na ten prsten s mravencem (ne, že bych ho nosil, ale do sbírky), dopoledne když jsem se díval tam byl, ale už tam není, asi ho vyprodali. Kua stačilo si odskočit na oběd a oni mi to vyprodaj :D Pak tam maj hafo triček za snížený ceny, ale triček máme hafo, takže nic...

01 říj 2020, 13:13
Site Admin

Triček není nikdy dost :D ... no ale díval jsem se večer a vše co tam bylo, jak to říct, se mi moc nelíbilo už v době kdy to bylo jako novy... teda moc tam toho už nebylo

02 říj 2020, 07:36
General

MichalO píše:
Máte někdo komplet singly na vinylu?
Resp. neprodáte někdo singly z období MFTJG?
No good, Voodoo people, Poison?

Já se musím pochlubit, že na vinylech mám Poison a No Good..pak na cd mám ještě One Love, ale víš jak, neprodám :P :).

06 říj 2020, 19:18
Warrant Officer

Ty jo, já jsem se do toho pustil a začínám ty vinyl singly sbírat. Je to krásná věc.
Pak sem hodím fotku, až to bude komplet :)

Kufec: Zrovna Poison je asi jejich nejlepší singl vůbec. To je nabouchaný hodně kvalitní muzikou.

07 říj 2020, 08:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Další