Vaše sbírka Prodigy originálních CD
Autor |
Zpráva |
lukuc
Site Admin
|
 Re: Vaše sbírka Prodigy originálních CD
Live in Sweden aka Fat of the Karen. No ofiko-neofiko jsou všechny ofiko neofiko. Některé jsou pak neofiko neofiko, čili fake  Oficiálně to tedy vydáno nikdy nebylo, proto je to bootleg že. Ale jinak na tom linku si defakto můžeš z discogs koupit jakýkoliv kousek. Vybrat případně podle popsaného stavu. Bylo to vydáno vlastně jako "Fat of the Karen" a jako "Live in Sweden". Nahráno je na obou to stejné a na 99% ve stejné kvalitě. Ve všech případech by měly být CD normálně lisovaná nikoliv vypálená na CDr. Rozdíl by měl být teda jen v bookletu k tomu a potisku CD. Mě osobně se líbí víc ta bílá verze. Navíc ta verze Radio Live in sweden má chybu v bookletu, je tam navíc uveden Firestarter, ten na nahrávce není a i potisk toho bílého vypadá tak nějak líp  Trochu problém, že právě ta verze Fat of the Karen, je těžko k sehnání 
_________________ I have no words... Fuckin death
|
04 dub 2019, 14:47 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
lukuc: Díky moc za vysvětlení. milhauz: Tak já mám jen tu cardboard verzi PIAS Benelux. Měl jsem před časem chuť to prodat na ebay - rovnou společně i s tím Spitfire vinylem. Tobě to ale nemůžu prodat za tak vysokou částku, když jsi z fóra. To je naprt takový obchodování  ))
|
04 dub 2019, 19:59 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
Jdeš na TPEN toho 20.4.? V jakým stavu to je? jestli je to ve výborným stavu, tak bysme se možná i domluvili. Aktuálně je na discogs tato verze za 95€. Jestli je ve výborným stavu tak počítám 95€ krát cca 26,3Kč/€ = nějakých 2500Kč jo vím jsem magor, ale to bych za to i dal, cardboard verzi nemám 
|
04 dub 2019, 22:39 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
lukuc: Na TPEN nejdu, mám po operaci kolene a nemohl bych pařit.
Já ti to o víkendu nějak dobře nafotím, ať víš do čeho by jsi eventuelně šel, ok? Fotky na jaký mail?
|
05 dub 2019, 06:20 |
|
 |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1449 Bydliště: Levoča, SVK
|
Já si právě myslel, že ta live in Sweden je nějaký to "neofiko" a že ta Fat of Karen je ta správná verze. Do té live in Sweden verze se mě právě taky nějak nechce... Jako vím, že je to divnej důvod, kor když audio je stejný, ale nelíbí se mi ten cover, působí to na mě jako nějaká příloha k BRAVU lukuc kdyby se ti někde podařilo sehnat 2 ty Fat of Karen verze, tak na mě mysli, odkoupím 
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
05 dub 2019, 06:45 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
MichalO: Jo nafotit určitě můžeš. mejl mám svůj nick na seznamu Milhauz: no ono to tak fakt vypadá jak od děcek z mateřské školky sám jsem se musel podle různých zdrojů ujistit. Tady ty bootlegy jsou všechny neofiko, spíš je to o tom kdo a jak to vydává, jestli si na tom dá záležet. Jinak těžko říct jestli na to někdy natrefím, protože sám tyto věci nesháním. U bootlegů mi stačí mp3/FLAC  tím že je to neofiko i když některy jsou opravdu kvalitní a dobře udělany. Ale kdybych na to někdy narazil tak dám vědět. Teď jsem do Keithovy smrti fakt dlouho nic nekupoval ani nehledal, nebo spíš jsem jen občasně zkusil na ebay zadat "prodigy rare" nebo "prodigy promo" ale asi 3 roky jsem krom ofiko release nic nekoupil.
|
05 dub 2019, 07:41 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
Tak co už jste někdo pořídili Fight Fire With Fire / Champions Of London vinyl? Na prodigy shopu to není, má to být dostupné v indies shopech. Už se to objevilo na discogs ale tam začíná cena na 40€, lidi jsou prasata. Já předobjednal na nějakým českým shopu za 400Kč i s posláním, tak doufám že to brzo dorazí. Oficiálně to mělo jít do prodeje dnes, ten shop má psáno 15.4. takže v pondělí.
|
13 dub 2019, 17:15 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
No tak jsem zvědavej protože tam kde jsem to objednal už mají info že je to nedostupné, zkusil jsem ještě jeden eshop kde mají dodání 14 dnů, tak snad.
|
15 dub 2019, 12:33 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1129 Bydliště: Třinec
|
Tenhle vinyl mě neláká. Já bych byl ochoten zaplatit za to, kdyby tam byl nějaký vymazlený B-side a né nějaké instrumentálky.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
16 dub 2019, 19:28 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
no popravdě, mě uplně taky neláká. - je to vinyl, takže si to nemám na čem pustit - FFWF je jeden z nejhorších tracků z alba a obávám se že instrumental verze to uplně moc nezachrání  ale: - je to limitovka - vypadá to že to bude první a zároveň taky poslední ofiko "singl" k novýmu albu Zatím jsem objednal v jednom shopu, ale tam to možná nebude dostupny, tak jsem objednal z druhýho, tam to snad budou nakonec mít  takže to bude mít asi aspoň krátkodobej "feeling of having" a až jednou budu v důchodu tak začnu rozprodávat svou sbírku, a za utržené peníze si koupím nějakej ostrůvek v tichomoří 
|
18 dub 2019, 14:23 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1129 Bydliště: Třinec
|
 , to jsem nechtěl slyšet. Já si nakupuji vinyly, abych si pak ve stáří je pouštěl a hezky se mi vzpomínalo. Už teď je pro mě cena nevyčíslitelná.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
19 dub 2019, 12:58 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
https://www.posters.cz/kalendare/the-prodigy-v56211Po hrozně dlouhé době vidím kalendář s Prodigy v nějakém českém shopu. Naposledy to bylo cca v r.2000
|
30 črc 2019, 06:03 |
|
 |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1449 Bydliště: Levoča, SVK
|
Je super!  To musíme mít
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
31 črc 2019, 09:45 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
Asi taky kupuju 
|
31 črc 2019, 10:53 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
Jo a ještě EMP (mám s ním dobré zkušenosti) zlevnil tričko s busem. Bohužel jen velikost S https://www.emp-shop.cz/p/purple-bus/392582.html
|
31 črc 2019, 10:54 |
|
 |
|