Post-Keith éra Prodigy aneb párty ještě nekončí
Autor |
Zpráva |
Adamicz
Site Admin
|
 Post-Keith éra Prodigy aneb párty ještě nekončí
Tak to vypadá, že pokračujem. Těžko říct, jestli i live (osobní tip je, že ano). https://www.instagram.com/p/B1ZYhMTB33U/
|
20 srp 2019, 20:57 |
|
 |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1450 Bydliště: Levoča, SVK
|
 Re: Post-Keith éra Prodigy aneb párty ještě nekončí
Dobrá zpráva vůbec je, že se do toho Liam pustil. Že je schopen ještě pokračovat. Já tak nějak tušil, že ještě bude skládat, ale spíš už ne pod hlavičkou Prodigy. Takže jestli říká, že je čas vypustit nový pecky od Prodigy, je klidně dost možný, pravděpodobný, že bude i LIVE. Nějak si to bez Keitha neumím představit pořád...ale jestli koncerty budou, určitě na ně chci chodit. Teď už jen čekat, co bude... . . . Kufec píše: milhauz píše: Co si myslíte o té fotce na instagramu? Pojďme o tom polemizovat. Řekl bych, že ti dva dobrmani jsou jakože Liam a Maxim a že maj v plánu stále kousat  Teda, že budou nějakým způsobem pokračovat. Možná, že ještě něco vydaj...  Myslím, že nemyslím  . Ta fotka mi nic neříká, je to jen takový žbrept podle mě. Pro mě je hlavní fotka Mclellana a Howletta s časopisem, kde je na obálce Keef. Myslím, že vyjde do budoucna nějaké Prodigy Instrumentals a nebo úplně nový projekt Liam a Mclellan. Kufec, vidíš? Já ti vedle v tématu psal, že budou ještě kousat 
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
21 srp 2019, 06:14 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1130 Bydliště: Třinec
|
Já jsem z toho rozčarovaný. Mějte mě třeba za hejtera...Česky bručouna  , ale i když jsem byl spíše pro rozpad kapely, tak chápu Liama, že teda chce kousat. Údajně Liam je Prodigy. Jako taková kapela neexistuje, že by tam byli ostatní členové i když pořád mě mate The Prodigy are: Liam, Keef, Maxim (obal BGAT), takže si Liam může s touhle značkou dělat co chce. Je to jeho věc. Proč seknout s něčím co mi v životě jde a přineslo úspěch, že? Prodigy beaty mě vždycky povznášely. Kapela mě naplňovala štěstím a zdravou agresivitou. Prodigy tracky mi pomáhaly se srovnat se spoustou věcí. Je to moje droga a když vyjde nový materiál, tak to asi neustojím a zase to objednám, dám koncerty. Ale budu cítit v tom vždycky už taky omítku. Už to nikdy nebude čisté. "kapela" živí spousta ostatních lidí kolem sebe. Bedňáky, osvětlovače, webmastery, managery......Prostě je to rozjetý vlak na peníze, kde už lze jen vystoupit tak, jak to udělal Keef. Možná to je nakonec dobře, že bude něco. Možná mi stojí za to si šňupnout omítku. Co je stoprocentně dobře, že Vás budu mít možnost stále potkávat.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
24 srp 2019, 21:08 |
|
 |
milhauz
General
|
Já ti úplně rozumím. Taky se to ve mě strašně kope, jsem v tom celým jako rozpolcená osobnost, ale právě proto, že je to pro mě taky droga, ještě nechci konec. I když už to bez Keefa nikdy nebude ono...
|
26 srp 2019, 07:47 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
Bez Keitha to nejsou Prodigy. Rozhodně budu poslouchat dál, co Liam popř. Maxim udělají. Koncerty se mě už ale netýkají.
|
26 srp 2019, 11:07 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
po delší odmlce... Pro mě Prodigy Keefovou smrtí rozhodně nekončí. Popravdě jsem čekal, že Liam s něčím přijde. Myslím, že Liam bude pokračovat, otázka je jestli bude chtít pokračovat i Maxim a taky jestli budou pokračovat i Live. No a pokud budou, tak u mě je to jasny, já prostě jedu pokud budu mít čas. Už jen ze zvědavosti jaky to bude (ano píšu jakoby to bylo jisty, prostě věřím že to přijde). Keithovou smrtí skončila jedna velká éra mého života, ale nechci aby odešla úplně, nebo rozhodně ne takhle naráz. Rozpolcená osobnost jak píše Milhauz jsem ve spoustě věcí, ale v tomto určitě ne. Ano nevím jaky to bude na koncertě když tam Keith nebude, ale to pro mě není důvod proč tam nejít, právě naopak, je to pro mě důvod tam jít. Trochu bych to přirovnal různým změnám, ktery probíhaly v průběhu jejich tvorby. U AONO taky spousta lidí říkala, že to nejsou Prodigy, ale to album i když jej skoro neposlouchám mám rád (popravdě teď ani moc Prodigy neposlouchám) a navíc v té době měli třeba naprosto výborny live verze a live only tracky. Takže za mě pokud bude něco novýho určitě uvítám s otevřenou náručí. Pokud bude live a bude čas, tak počítám, že nebudu přemýšlet a bude to okamžity rozhodnutí že jedu. Podobně jako když přidali 3. koncert v Brixtonu 2012, to mě ani nenapadlo, že bych nešel na všechny tři. A pevně věřím, že velká část tady této skvělé bandy, myslím vás Czech Crew, se přidá, protože k tomu prostě neodmyslitelně patříte. A i když jak jsem byl na svém předposledním koncertě (Liverpool) z Czech Crew sám a ten řadím určitě do top 5 Prodigy koncertů co jsem zažil, tak to bylo asi částečně o tom, že to bylo jak Maxim na nějakým koncertě zahlásil "something totally different" (Nějaky live chvíli před Gabba). Myslím, že kdyby tam byl někdo se mnou, tak je na 100% v top 3, prostě bez Czech Crew tomu něco chybí a třeba i to byl důvod proč jsem v roce tuším 2014 když jsem byl na Rolling Stones v Římě na Prodigy nešel když hráli den před Rolling Stones právě v Římě a já tam byl. Kufec: myslím, že budeš ujíždět na omítce a rád  Já v životě žádnou "běžnou" zakázanou drogu (jako třeba trávu apod.) nevyzkoušel (ani neplánuju), ani cigára jsem nevyzkoušel (jen doutník) Vždycky mi tak nějak stačily jiny drogy: hudba celkově, Prodigy, no a pár dalších běžných věcí 
_________________ I have no words... Fuckin death
|
10 zář 2019, 21:49 |
|
 |
slaveso
Private - New member
|
@lukuc dúfam že sa vidimee  poviem k tomu len jedno, ROCK 'TILL THE END!!!! 
|
12 zář 2019, 18:08 |
|
 |
Kufec
General
|
lukuc píše: po delší odmlce... Pro mě Prodigy Keefovou smrtí rozhodně nekončí. Popravdě jsem čekal, že Liam s něčím přijde. Myslím, že Liam bude pokračovat, otázka je jestli bude chtít pokračovat i Maxim a taky jestli budou pokračovat i Live. No a pokud budou, tak u mě je to jasny, já prostě jedu pokud budu mít čas. Už jen ze zvědavosti jaky to bude (ano píšu jakoby to bylo jisty, prostě věřím že to přijde). Keithovou smrtí skončila jedna velká éra mého života, ale nechci aby odešla úplně, nebo rozhodně ne takhle naráz. Rozpolcená osobnost jak píše Milhauz jsem ve spoustě věcí, ale v tomto určitě ne. Ano nevím jaky to bude na koncertě když tam Keith nebude, ale to pro mě není důvod proč tam nejít, právě naopak, je to pro mě důvod tam jít. Trochu bych to přirovnal různým změnám, ktery probíhaly v průběhu jejich tvorby. U AONO taky spousta lidí říkala, že to nejsou Prodigy, ale to album i když jej skoro neposlouchám mám rád (popravdě teď ani moc Prodigy neposlouchám) a navíc v té době měli třeba naprosto výborny live verze a live only tracky. Takže za mě pokud bude něco novýho určitě uvítám s otevřenou náručí. Pokud bude live a bude čas, tak počítám, že nebudu přemýšlet a bude to okamžity rozhodnutí že jedu. Podobně jako když přidali 3. koncert v Brixtonu 2012, to mě ani nenapadlo, že bych nešel na všechny tři. A pevně věřím, že velká část tady této skvělé bandy, myslím vás Czech Crew, se přidá, protože k tomu prostě neodmyslitelně patříte. A i když jak jsem byl na svém předposledním koncertě (Liverpool) z Czech Crew sám a ten řadím určitě do top 5 Prodigy koncertů co jsem zažil, tak to bylo asi částečně o tom, že to bylo jak Maxim na nějakým koncertě zahlásil "something totally different" (Nějaky live chvíli před Gabba). Myslím, že kdyby tam byl někdo se mnou, tak je na 100% v top 3, prostě bez Czech Crew tomu něco chybí a třeba i to byl důvod proč jsem v roce tuším 2014 když jsem byl na Rolling Stones v Římě na Prodigy nešel když hráli den před Rolling Stones právě v Římě a já tam byl. Kufec: myslím, že budeš ujíždět na omítce a rád  Já v životě žádnou "běžnou" zakázanou drogu (jako třeba trávu apod.) nevyzkoušel (ani neplánuju), ani cigára jsem nevyzkoušel (jen doutník) Vždycky mi tak nějak stačily jiny drogy: hudba celkově, Prodigy, no a pár dalších běžných věcí  Já tou omítkou chtěl naznačit, že to pro mě už nebude nikdy jako dřív. Ne, že bych bral. V mém věku by mě to už mohlo zabít  .
|
12 zář 2019, 19:35 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
jo mě bylo jasny jak to myslíš.... a já tím myslel, že pokud budou prodigy pokračovat a i live tak ano bude to omítka, prostě náhražka, ale myslím že určitě rád pojedeš když budou koncerty 
|
12 zář 2019, 22:00 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
Nechci nikomu kazit radost z případný pařby na koncertě a setkávání se s ostatními fans. Ale Prodigy by živé vystupování měli fakt hodně zvážit. Proč? Element Keitha je natolik nenahraditelný, že po něm na podiu zbyde smutný, prázdný místo. Byl ksichtem kapely, jeho hlas doprovází jejich 2 největší hity. Já si nedokážu představit, že budu pařit na Firestartera a Breathe s čistou radostí jako dřív (leda by tyhle tracky vynechali, resp. vynechali vše, kde Keith zpíval). Není to ani tak o postoji fanoušků - ty budou kupovat všechno a chodit na koncerty do posledního dechu. Je to o Liamovi a jeho soudnosti. Někdy je prostě lepší přijmout drsný fakt a zabalit to. Zůstat legendou, než tu legendu postupně pozvolna rozmělňovat.
Např. Beastie boys po úmrtí člena ohlásili konec. Věděli, že už to nikdy nebude stejné jako předtím.
Uvidíme jak se k tomu Liam nakonec postaví.
|
13 zář 2019, 07:54 |
|
 |
milhauz
General
|
ClimbVibe mluvíš rozumně a se vším, co si napsal, s tebou souhlasím. Jenže tohle je právě ta rozpolcenost, kterou v sobě mám - nechci konec, chci koncerty, ale ne bez Keefa. To prostě nejde - jednoznačně by měli věci, kde zpívá, vynechat. Víte co, zrovna dneska cestou do práce jsem nad tím přemýšlel a napadlo mě, jak by to teoreticky mohlo fungovat. Kdyby třeba ty live vystoupení nebylo čistě Prodigy, ale např. Prodigy & Friends, že by třeba hráli nějaký feat. s různýma kapelama, nebo interpretama, se kterýma maj něco společnýho. Anebo že by třeba nahráli album, kde by měli víc hostů a to potom nějakým způsobem hráli live. Že by se prostě udělala úplně nová post-Keith éra, přesně jak je v názvu tohodle topicu. I když je fakt, že pak by to bylo spíš Liam & Friends, což je cesta, kterou jsme už rozebírali jako nejpravděpodobnější. Nechci se tvářit, že jsem objevil Ameriku, je mi jasný, že tak nějak si to asi představuje víc fans. Ale tohle je podle mě cesta, kterou by možná přijali i fans, kteří uvažují právě jako např. ClimbVibe. Možná  Celý tohle vymýšlení, domýšlení a fabulování je ale zbytečný. Nevíme, co se odehrává v Liamově hlavě. A co na to vůbec Maxim. Já počkám, co bude a když přijde oznámení, že bude live, půjdu tam. A uvidím, jak to bude fungovat. A pak se rozhodnu, jak se k tomu postavím dál.
|
13 zář 2019, 08:20 |
|
 |
MichalO
Warrant Officer
|
milhauz: jo, chápu. A jo, asi to řešíme předčasně 
|
13 zář 2019, 08:32 |
|
 |
Kufec
General
|
Mě baví to polemizování. Jsem pro překopání track listu. Vyřazení tracků, kde Keef měl vokály. Však Prodigy mají hodně hitů. A opravdu Prodigy by dávali smysl s friends. Nebo tak nějak jak to mají Massive Attack. Vozí plno vokálistů se sebou. Beastie Boys jsou frajeři. Přesně je to o té soudnosti.
|
15 zář 2019, 15:02 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
no tak já myslím že s něčím příjdou a kdyby bylo live, tak jinej tracklist (a to výrazně jinej) je uplně jasnej.... no aspoň k něčemu by to bylo dobry  Hostující vokály - to si moc nemyslím, že by do toho Liam šel, to už je větší pravděpodobnost, že naberou někoho na stálejší dobu. Podle mě to není uplně o soudnosti. Spíš je to o tom jestli jsou schopni pokračovat a následně taky přesvědčit posluchače, že to má cenu. Třeba ACDC taky vyměnili zpěváka a pokračovali dál, i když u nich hlavním tahounem nebyl zpěvák. U prodigy je to trochu zvláštní, protože tam je hlava Liam ale právě xicht kapely byl hodně Keith
|
16 zář 2019, 17:24 |
|
 |
milhauz
General
|
Jenže o tom to právě je - že Keith byl prostě 33% skupiny (a v dobách "největší slávy" i takových 85%  ). Nebyl to někdo, kdo se dá nahradit. Stejně jako Freddie Mercury, Cobain, anebo jiní, co třeba z kapel jen odešli, např. David Lee Roth z Van Halen. Ti fanoušci chodili a choděj dál a i na Prodigy budou. Ale bez něho už to prostě nejsou ti praví Prodigy. Zdůrazňuji to slovo "praví".
|
17 zář 2019, 06:42 |
|
 |
|