Re: Nový album - No Tourists - 2.11.2018
No bohužel se aktuálně nic nějak neděje, nebo aspoň nevyplývá na povrch nic co by se dělo.
taky prodigy teď moc neposlouchám, ale po tom postu co jsem psal posledně jsem o víkendu sjel na počítadle všechny klasicky alba od začátku do konce
Maximova solovka taky tak nějak přišla a odešla (jako skoro žádná propagace a CD a je pořád myslím jen japonská verze a sehnat ji odjinud než z japonska asi docela problém), i když pořád mám ještě v prohlížeči doma otevřenou stránku s japonským shopem a jeho limitovkou s tričkem, ale zatím jsem ještě neobjednal, uvidíme. Na brainkilleru už někdo prosil o naskenování celýho bookletu. Ale jestli objednám tak nevím jestli to zas asi neskončí jako factory sealed

Jinak co se koncertů týče, tak letos pro mě návrat do mládí, jelikož jsem vyrůstal na Guns N' Roses apod. tak letos koncert GNR v cajzlově (kdoví jestli bude ještě někdy v budoucnu možnost vidět Axla se Slashem na jednom podiu

.
Dál legenda Aerosmith... ti taky těžko říct jak dlouho ještě budou fungovat, vzhledem k věku a tomu, že Steven Tyler o sobě sám prohlásil, že si už prohnal nosem půlku Peru (jako koks v hodnotě poloviny rozpočtu Peru)

A teda ještě budu asi za hříšníka, ale mám lístek na Avril Lavigne do Vídně

Stouni zatím letos asi nehrozí vzhledem k tomu, že budou mít teď turné USA+Kanada