Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 pro 2023, 10:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 TPEN - Flinty tribute / Czech Crew retrospektiva 
Autor Zpráva
Site Admin

Příspěvek TPEN - Flinty tribute / Czech Crew retrospektiva
Založil jsem tenhle topic zatím jen, abychom se zkusili domluvit na formě příští TPEN, která, vzhledem k okolnostem, přeci jen bude trochu speciální.

Napadlo mě to tentokrát pojmout o něco osobněji v tom smyslu, že bychom všichni proštrachali své archivy a vytáhli z nich všechny naše fotky a videa, který za všechny ty roky, co Czech Crew funguje, máme, hodíme to na promíračku a jedem. Mám tedy v hlavě tentokrát spíše soukromnější TPEN, než bývalo zvykem. Nevím, jestli by pak dávalo smysl to mít někde v nějakém klubu, otevřené pro veřejnost, nebo tentokrát čistě jen pro nás, co myslíte?

Kdyby to měla být jen akce pro nás, nevím, jak by to pak bylo s prostorem. Nejlepší by byla nějaká chata v lesích uprostřed republiky :D

05 bře 2019, 19:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Colonel

Příspěvek Re: TPEN - Flinty tribute / Czech Crew retrospektiva
Adame skvělý <3

Jak si představuješ hranici mezi tou soukromností a veřejnosí?
Chata? takže víkendová brečící kalba? :D why not, materiálu bude dost...

vyzná se někdo v nějakejch cloudovejch úložištích, kam bychom mohli dávat foto/video obsah, tak aby to bylo něco jako veřejné album, ale zobrazit by si ho mohl jen ten kdo má heslo? Já znám akorát google disk, ale tam se zve pres email a tak a uz je to takový složitý.
Myslím, že by to byl ale dobrý nástroj k tomu společně vytvořit obsah pro naše vzpomínání a zároven by to setrvao i po TPENU a k dispozici všem.

05 bře 2019, 19:27
Site Admin

Přijde mi totiž divný si tyhle věci promítat na veřejný akci, protože lidi z venku, který by tam přišli a který by tam museli hodinu, dvě čumět na promítání fotek, tak těm to bude buřt. Takový lidi chtěj na takovou akci přijít a zapařit na Prodigy muziku. Případně to udělat v klubu s tím, že první dvě hoďky bude promítačka a zbytek už ofiko koncerty, muzika... možná to zbytečně hrotim, no :D

05 bře 2019, 19:32
General

Ne, nehrotíš. Výborný nápad. Prostě objednat chatu. Plno lidí by bylo i z dálky, takže kdyby šlo v chatě přespat. Promítat si videa i se strašným zvukem a video kvalitou. Nostalgické vzpomínky, jen tak sedět a kecat. Složit se na pronájem chaty třeba na dva dny. Jedna noc. The Prodigy Experience Night. Soukromá akce. Už teď mě mrazí v zádech. A nejlépe kdyby se to dalo počítat na ročníky posléze. Nechci aby se naše vazby přetrhaly. Mým přáním je udržet tuhle komunitu.
Od Pheeew taky super nápad s cloudovým úložištěm. Hltat zážitky i ostatních. Taky jsem nebyl na všech koncertech. Někdo byl tam a jiný zas támhle. Zní to velmi dobře. Jen to hlavně nedělejte v červnu. Co třeba konec dubna?

05 bře 2019, 21:04
Colonel

O pribliznej čas nebo měsíc navrhuju anketu.

05 bře 2019, 21:21
Site Admin

Ok, pak je třeba ale počítat, že to bude něco stát, i když se slezem v 10-12 lidech, na pár kil to asi každýho vyjde, jen ten pronájem, co jsem tak koukal na ceny. A taky, že tam bude závazek, že dotyčný dorazí, ne že se objedná chata s tím, že přijde10 lidu a dorazí jen 5 lidí, který to pak zacálnou :)

Je tu nicméně možná jedna levná alternativa. Jestli si pamatujete, Dave před lety nabízel jedno místo u Brna, viz. fotky níže. Byl by to ale docela punk, moc žádnej komfort, ale elektřina i voda tam je :) Hajzl nejspíš venku v budce, vevnitř je taky, ale nejspíš pořád nefunkční. Fotky jsou 11 let starý, dnes už to prý snad vypadá líp :) Každopádně historicky se tam pořádaly hudební pařby, lan párty, takže bordel by jsme si tam mohli dělat asi jakej chcem.

https://i.imgur.com/LjxL60C.jpg

https://i.imgur.com/ZlrZPl7.jpg

Osobně bych byl pro komfortnější alternativu, kde můžem dát ráno sprchu, vytopený, atd, ale jak říkám, bude to za nějaký love. Něco v tomhle stylu například? https://www.e-chalupy.cz/vysocina/chata ... e-5246.php

Zkuste případně poptat po známejch, kamarádech, jestli maj tip na vhodný místo pro takovou akci.

05 bře 2019, 23:30
General

Určitě si myslím, že je to dobrej nápad a pokud by to mělo být v rámci crew, tak rozhodně bych takovou akci udělal soukromou. Nebráním se určitě ani možnosti chata - nechcu teď vypadat jako dámička, nebo šampón, ale raději bych byl fakt za nějakou tu komfortnější alternativu, kde se člověk může umýt, normálně vysrat a tak :D Možná už stárnu, ale takový to blbnutí na jakékoliv chatě s vyloženě alternativním dějem, to mě přestalo bavit už před lety :)

Kdybych ale měl vyslovit svůj názor, já bych to nejraději udělal někde v klubu a tak jak píše Adam - tj. nejdříve jako soukromou akci, řekněme třeba 2-3 hodiny orientovaný jen na nás a pak to udělat veřejný s tím, že by se prostě hrály věci od Prodigy. A kdo přijde, přijde... Anebo to klidně nechat celý soukromý a pařit jen v rámci crew. To bych ale udělal, jen pokud by nás přišlo hodně, podobně jako ve Stromofce před Prahou 09, což ale nevidím jako moc reálný.

Byl bych ale rád, kdyby se to zkusilo domluvit aspoň tak nějak "na půl cesty", tj. nejlépe třeba Brno a okolí, protože pro nás je ta cesta z východu Slovenska v podstatě celodenní a to by pro nás znamenalo poměrně velkou komplikaci z časového hlediska.

06 bře 2019, 07:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Site Admin

Jsem pro oba způsoby, ať to bude chata nebo klub, to je jedno. Pokud chata tak klidně něco jak poslal Adam (sprchu, postel, funkční hajzlík a teplo beru jako nezbytné minimum :D ... jo jsem starej, a nejsem jedinej)
Jen bacha často bývá u takové chaty minimálně 2 noci, ale určitě se dá najít i na jednu. S placením aby byla jistota, tak to prostě udělat tak, že se vybere třídní výběrčí daní a kdo zahlásí, že jede tak prostě pošle prachy dopředu a je to. Pokud potom z nějakého důvodu nepřijede, tak prostě smůla.
Já se spíš teda modlím za termín kterej mi vyjde. Často mám totiž problém hledat termín i o víkendu, ale snad to vyjde.

Co se týče nějakýho cloudu, tak zkusím něco pohledat, alternativně i s tím google diskem by se to dalo nějak vymyslet.
Pro okolí brna jsem taky... přecejen tu ještě nic nebylo :D

06 bře 2019, 10:08
General

Já se hrdě hlásím k slečinkám. Jasně, kdo to bude organizovat, tak tomu by se prachy poslaly předem. Je mi jedno jestli víkend nebo přes týden. Volno si můžu vzít skoro kdykoliv. Jednoznačně jsem pro soukromou akci. Nechci aby mi někdo kazil náladu tím, jak byl zapálený do ProdigyHO, jestli mi rozumíte ;).

06 bře 2019, 17:57
Site Admin

lukuc píše:
Jen bacha často bývá u takové chaty minimálně 2 noci, ale určitě se dá najít i na jednu. S placením aby byla jistota, tak to prostě udělat tak, že se vybere třídní výběrčí daní a kdo zahlásí, že jede tak prostě pošle prachy dopředu a je to. Pokud potom z nějakého důvodu nepřijede, tak prostě smůla.

Zjišťuju že hládáním míň jak dvou nocí se radikálně zužuje výběr :)

Nějaký další tip, opět Vysočina, pěkně na samotě, ale opět min dvě noci:

https://www.cs-chalupy.cz/chata-zalesi- ... C-009.html

07 bře 2019, 01:26
Colonel

Chata by byla moc fajn boys ale zas proč to neudělat i pro ostatní. Prodigy přece nemáme rádi jen my tady na fóru...
Byla jsem na rozloučení s chesterem, bylo to ve futuru a se vstupem... to je jasný ze my bychom to nedělali se vstupem, ale myslím si ze bude víc lidí, kteří se taky budou chtít rozloučit.

07 bře 2019, 13:22
General

Vážím si Adamového času, který věnuje hledáním, ale myslím si, že bude větší zájem než 8 osob. Asi bych teď dorazil na jakékoliv shledání fans, ale více mě láká komornější soukromější typ akce, ale toď můj bezvýznamný skromný názor.

07 bře 2019, 18:13
Site Admin

To víš, po těch předcházejících TPEN akcích nemám zas tak velká očekávání :) Ale asi je fakt třeba nejdříve provést průzkum případných zájemců. Jinak bych teď taky preferoval spíše soukromou akci, stejně tak bych rád ale uspořádal i klasický veřejný TPEN, jen se mi to nechce míchat dohromady. Ta myšlenka udělat to nejdříve jako soukromou část někde v klubu před tou veřejnou už se mi tolik nezamlouvá, to chce udělat pěkně napohodu, nejlépe v rámci "gaučingu", nebýt omezený programem s tím, že, "Sakra, za hodinu sem nalezou lidi."

Teoreticky se to taky může udělat tak, že se udělá nejdříve klasický TPEN, jako rozlučka s Keithem (a The Prodigy érou) a později, klidně třeba až příští rok se pak může udělat soukromá retrospektiva Czech Crew někde na té chatě/chalupě, hmm?

07 bře 2019, 19:25
General

Přesně jak říkáš. Ten gaučing by mi vyhovoval. Míchat to dohromady a být tlačen časem je nesmyslné. K TPEN veřejné, tak to už by se neslo v duchu klubové akce, tanec, kalba, přebuřený zvuk a ani si pořádně nepokecáš, ale možná se pletu. Nebyl jsem dosud na žádné TPEN, tak nemůžu soudit.

07 bře 2019, 20:32
General

Adamicz píše:
Teoreticky se to taky může udělat tak, že se udělá nejdříve klasický TPEN, jako rozlučka s Keithem (a The Prodigy érou) a později, klidně třeba až příští rok se pak může udělat soukromá retrospektiva Czech Crew někde na té chatě/chalupě, hmm?

Toto teoretizování se mi líbí. Hlasuju za tento tvůj návrh :) Mě dále napadlo, že by se tahle "czech crew retrospektiva" mohla pak opakovat každej rok. TPENy budem dělat samozřejmě taky, ale tady z toho udělat takovou tradici. Pak budem mít jistotu, že naše komunita nezanikne.

08 bře 2019, 07:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další