Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 09 zář 2024, 00:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 GIGS 2022!!! 
Autor Zpráva
General

Příspěvek GIGS 2022!!!
OMG!!! Takže, na keré gig deme? :D :evil:

Obrázek

07 bře 2022, 18:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major

Příspěvek Re: GIGS 2022!!!
Mám vzít kýbl, slámky a světlice? :D

07 bře 2022, 18:38
Profil ICQ
General

Ber všecko, protože jedeme! Letíme! :D Tohle si s Flinťáčkou nenecháme ujít :!: Kdo ví, kolik bude ještě možností... navíc LH píše, že budou hrát průřez celou diskografií a možná i nový věci, čemuž se mi nějak nechce věřit, ale budiž :D Kdyby tak... ne, zatím se příliš těšit nebudu :)

Chceme jít klidně i na víc dnů, hlavně schrastit lístky. Už jsme se oba regli na ten mailing list, tak už jen čekat a doufat, že nespadnou servery :D

07 bře 2022, 19:03
Site Admin

Do háje horší termíny si vybrat nemohli :(
červenec pravidelně 1 nebo 2 víkend jezdím na soustředění do tater a jsem tam 15 dnů od soboty do neděle a pak ještě další víkend pá-ne takže zabrany 4 víkendy za sebou.
Navíc mají 14.3. oznámit turné Rolling Stones a to bude červen-červenec a podle koncertů jsme chtěli právě vybrat termín kdy na soustředění pojedeme.
Takže se dost obávám, že této akce se pravděpodobně nezúčastním, nebo možná leda na jeden z posledních koncertů v Brixtonu, ale ten se zas s velkou pravděpodobností bude krýt s koncertem RS ve Vídni.

08 bře 2022, 00:53
Site Admin

Tak po projetí veškerých možných termínů co mě kde čeká, mi vychází předběžně možnost na jeden z koncertů:
16.7. Birmingham
18.7. Newcastle
a nebo jeden z Brixtonů
Ovšem možnost je to spíš velmi teoretická, podle toho v jakém termínu budu na soustředění v Tatrách.

08 bře 2022, 10:08
General

Uf, byl to nervák, ale nakonec jsme s Flinty uchmatli lístky na stání před podiem na termíny 22.7. a 23.7. v Brixtonu 8) Takže s kým se tam uvidíme? Lukuc, zkus dát jeden z těch Brixtonů :evil: :D

09 bře 2022, 11:02
General

Zase se to rozjíždí ve velkém. Líbí se mi ten hlad jaký máte. Taky jsem hladový. Ale já si počkám na nějaký koncert, který bude blíže mému bydlišti. Ale Brixton si dát, by byl velký zážitek. Snad někdy jindy.

09 bře 2022, 18:16
Site Admin

Já to mám tak, že 14.3. by měli Rolling Stones oznámit termíny turné (některy už jsou známy jako že by měly být ten a ten den tam a tam, ale nic není zatím oficiální).
Jak to oznámí, tak podle toho asi vyberem termín soustředění v Tatrách, kdy brácha je tam 3 týdny od soboty do neděle a já jsem tam 2 týdny od soboty do neděle a pak ještě na jeho ukončení soustředění znova od pátku do neděle. Zatím to vypadá pro mě nejpravděpodobněji v Tatrách SO 2.7. - NE 17.7. a pak PÁ 22.7. - NE 24.7.
No a taky záleží jestli vůbec dostanu dovolenou v tom termínu.
Zatím je známých jen pár koncertů RS a žádnej není oficiálně potvrzenej. Předběžně pokud by vyšel HydePark 25.6. tak pro mě přichází v úvahu
Odjezd ze soustředění ne v neděli ale už v pátek odpoledne nebo sobotu hned ráno a okamžitej přelet do Birmingamu ještě ten den. To je hodně nepravděpodobny a byl by to hlavně totální masakr strávit 6 hodin v autě do Brna a pak se obratem ještě přesouvat letecky do Birminghamu (pokud teda vůbec něco poletí).
Druhá možnost je pak dovolená o jeden den dřív na 21. Brixton a hned 22. ráno zpět do Brna a okamžitej odjezd do Tater.
Třetí možnost Brixton 22. a pak ráno 23. odlet do Brna a odjezd do Tater na otočku pro bráchu ale to je taky totální masakr absolvovat za 3 dny cestu
1. den Brno-Londýn
2. den Londyn-Brno-Tatry
3. den Tatry-Brno
No a tohle vše závisí na oficiálně oznámených termínech Rolling Stones, jestli na patřičnej koncert RS seženem lístky, jestli v následně namyšleným termínu bude volno ubytování v Tatrách, a nakonec taky samozřejmě jestli vůbec dostanu dovolenou.
Takže vše ve výsledku může dopadnou úplně jinak pokud některá z částí skládanky selže :D
Přednost v tomto případě dávám Rolling Stones, protože je to tour k 60letému výročí jejich koncertování. Kluci už nejsou nejmladší (Jagger a Richards 78, Wood 76) a jeden šutrák (Charlie) už teď nedávno zemřel v 80 letech), takže už bych počítal s posledním turné kdy je budu moct vidět (i když to už jsem si říkal před x lety).
U Prodigy předpokládám toto poslední tour nebude i když tahle v UK bude asi hodně svázaná s Keithem.

09 bře 2022, 21:39
General

lukuc píše:
Já to mám tak, že 14.3. by měli Rolling Stones oznámit termíny turné (některy už jsou známy jako že by měly být ten a ten den tam a tam, ale nic není zatím oficiální).
Jak to oznámí, tak podle toho asi vyberem termín soustředění v Tatrách, kdy brácha je tam 3 týdny od soboty do neděle a já jsem tam 2 týdny od soboty do neděle a pak ještě na jeho ukončení soustředění znova od pátku do neděle. Zatím to vypadá pro mě nejpravděpodobněji v Tatrách SO 2.7. - NE 17.7. a pak PÁ 22.7. - NE 24.7.
No a taky záleží jestli vůbec dostanu dovolenou v tom termínu.
Zatím je známých jen pár koncertů RS a žádnej není oficiálně potvrzenej. Předběžně pokud by vyšel HydePark 25.6. tak pro mě přichází v úvahu
Odjezd ze soustředění ne v neděli ale už v pátek odpoledne nebo sobotu hned ráno a okamžitej přelet do Birmingamu ještě ten den. To je hodně nepravděpodobny a byl by to hlavně totální masakr strávit 6 hodin v autě do Brna a pak se obratem ještě přesouvat letecky do Birminghamu (pokud teda vůbec něco poletí).
Druhá možnost je pak dovolená o jeden den dřív na 21. Brixton a hned 22. ráno zpět do Brna a okamžitej odjezd do Tater.
Třetí možnost Brixton 22. a pak ráno 23. odlet do Brna a odjezd do Tater na otočku pro bráchu ale to je taky totální masakr absolvovat za 3 dny cestu
1. den Brno-Londýn
2. den Londyn-Brno-Tatry
3. den Tatry-Brno
No a tohle vše závisí na oficiálně oznámených termínech Rolling Stones, jestli na patřičnej koncert RS seženem lístky, jestli v následně namyšleným termínu bude volno ubytování v Tatrách, a nakonec taky samozřejmě jestli vůbec dostanu dovolenou.
Takže vše ve výsledku může dopadnou úplně jinak pokud některá z částí skládanky selže :D
Přednost v tomto případě dávám Rolling Stones, protože je to tour k 60letému výročí jejich koncertování. Kluci už nejsou nejmladší (Jagger a Richards 78, Wood 76) a jeden šutrák (Charlie) už teď nedávno zemřel v 80 letech), takže už bych počítal s posledním turné kdy je budu moct vidět (i když to už jsem si říkal před x lety).
U Prodigy předpokládám toto poslední tour nebude i když tahle v UK bude asi hodně svázaná s Keithem.

Tak si sežeň letenky na let Londýn-Košice, tak aspoň poletíme my, odtama to máš do Tater více méně kousek. Nebo teda lépe řečeno o mnoho blíž než z Brna. :)

10 bře 2022, 09:06
General

Kufec píše:
Zase se to rozjíždí ve velkém. Líbí se mi ten hlad jaký máte. Taky jsem hladový. Ale já si počkám na nějaký koncert, který bude blíže mému bydlišti. Ale Brixton si dát, by byl velký zážitek. Snad někdy jindy.

Škoda, čekal jsem, že tam spolu zapaříme jako tehdá v Maďarsku, ale tak uvidíme se aspoň na Pohodě. Tam snad jdeš ne??

10 bře 2022, 09:08
Site Admin

milhauz píše:
Tak si sežeň letenky na let Londýn-Košice, tak aspoň poletíme my, odtama to máš do Tater více méně kousek. Nebo teda lépe řečeno o mnoho blíž než z Brna. :)

No ale já se do Brna nějak dopravit musím, protože v té mezeře taky chodím do práce :D
Leda jet pak do Londýna přes Košice

10 bře 2022, 09:58
Lieutenant Colonel

Zkouska

11 bře 2022, 01:37
Lieutenant Colonel

Lukuc
Ty máš furt nějaký soustředění, každý gig!
23! A basta!

11 bře 2022, 01:38
Site Admin

já mám soustředění jednou ročně, nemůžu za to, že ti joudi načmárnou tour zrovna na červenec

11 bře 2022, 10:40
General

Každopádně lístky jsou už vyprodaný... a vzhledem k tomu, že zájem je enormní, tak nevim, jestli vůbec budou nějak k dostání.

12 bře 2022, 13:16
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další