|
CZ Web • SK Web •
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ruperto
Major General
Registrován: 25 srp 2008, 10:22 Příspěvky: 620 Bydliště: Freeland
|
Každý mi musí dát za pravdu, že k hudbě neodmyslitelně patří i tanec. Je to jak způsob osobního projevu a soucítění s hudbou tak i rituálem svobody. Tančíte spontáně? či umíte nějake předdefinované tance ? Jaké se Vám líbí a jaké by jste chtěli umět ?
_________________ Come with me to the dance floor, you and me coz that's what it's for, Show me now what it's into, You got to be doing it. And the music in the house
|
01 led 2009, 13:38 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
do tanečních jsem nechodil  ... na tancování musím mít opravdu náladu, takže netancuju zrovna často ale je to vyloženě spontánní obas na nějaké diskotéce... jo ještě umím pár zajímavých kroku stylu Michael Jackson  taková ta měsíční chůze a pár podobných zajímavých není to těžky jen člověk prostě musí přijít na to co tam vlastně dělá... je to dost jen o tom že určitým způsobem přenáší váhu na jednu nebo druhou nohu 
_________________ I have no words... Fuckin death
|
01 led 2009, 13:57 |
|
 |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1425 Bydliště: Levoča, SVK
|
Já když jsem na nějaké akci, kde hraje solidní hudba tancuju skoro pořád. Sedím jen když piju  Moc se mi líbí Shuffle a chtěl bych to umět, už na tom pracuji 
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
01 led 2009, 15:08 |
|
 |
Ruperto
Major General
|
já do tanečních chodil...a oblíbil jsem si tango a valčík.... tančit mě baví a tančím jak mě hudba stimuluje ....a co jsem se v mládí učil bylo electric boogie (13 let) ...tam jsem i začal pořádně poslouchat electronickou hudbu...pak převládalo techno...takže spontání tanec typu mávni rukou tam a pak tam .... teď tančím jak to na mě příjde...stále mi připadá že se v tanci obměňuji a že se to nějak blíží streetdancu  Mno a poslední dobou jsem si zalíbil takové ty breakdancové předkroky na rozhejbaní...kdy hlavní práce je na nohou. Rozhodně ale pro měj největší a nejskillovější tanec je to co předváděli Leeroy s Keithem. Proto bych rád jednou uměl shuffle a running man 
_________________ Come with me to the dance floor, you and me coz that's what it's for, Show me now what it's into, You got to be doing it. And the music in the house
|
01 led 2009, 15:36 |
|
 |
TonyXX
Brigadier General
Registrován: 20 bře 2008, 00:49 Příspěvky: 593 Bydliště: Příbram
|
do tanecnich sem nechodil, tancuju jen kdyz jsem na mol a pak to taky asi vypada 
_________________ If you´ve got the poison, i have the fuckin remedy...
|
01 led 2009, 16:39 |
|
 |
Adamicz
Site Admin
|
klasickej tanec... never more!! Jinak když jdu na breaky, tam sebou tak nějak spontánně cloumám .)) Pokud možno s notnou dávkou alkoholu na povzbuzení, pak to jde vždycjy líp  A "Manic Velocity", který svýho času předváděli Keith s Leeroyem nemá konkurenci!! .) Btw. Keith si na posledních vystoupeních v Brixtonu tenhle styl zase na stará kolena zkusil, to mi udělalo kurva radost .)
|
01 led 2009, 23:36 |
|
 |
Ruperto
Major General
|
Adamicz píše: klasickej tanec... never more!! Jinak když jdu na breaky, tam sebou tak nějak spontánně cloumám .)) Pokud možno s notnou dávkou alkoholu na povzbuzení, pak to jde vždycjy líp  A "Manic Velocity", který svýho času předváděli Keith s Leeroyem nemá konkurenci!! .) Btw. Keith si na posledních vystoupeních v Brixtonu tenhle styl zase na stará kolena zkusil, to mi udělalo kurva radost .) a myslím že nejnom tebe....je to fataleřina  a vždy jak někde na párty zahrajou něco od prodigy vlítnu tam a jedu co můžu a abych splnil uctu tancem 
|
02 led 2009, 13:01 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|